Tietoa Annesta

Olen 43-vuotias Helsingistä 2005 Hausjärven Mommilaan ja 2021 Lahteen muuttanut äiti, yrittäjä, oikeustieteen opiskelija ja kehonhuoltointoilija. Harrastan monipuolisesti voimailua, joogaa ja luonnossa liikkumista. Olen valmistunut Lahden hierojakoulusta vuonna 2012 ja sen jälkeen täydennyskouluttautunut runsaasti terveydenhoidon ja liikunnan alalla. Olen tarjonnut pienimuotoisesti kotivastaanotollani Haminankylällä ja nyt myös Lahdessa hierontaa ja jäsenkorjausta 9 vuoden ajan sekä ohjannut hyvinvoinnin ylläpitämiseksi monipuolisia ryhmäliikuntatunteja.

Tarjoan apua kaikenlaisiin kehon jännityksiin, kiputiloihin, ryhdin korjaamiseen, urheilijan kehonhuoltoon sekä lapsille että aikuisille. Parasta osaamisaluettani ovat ryhdin korjaaminen, jalkaterän, polven, lonkan ja lantion virheasentojen, alaselkäkivun ja niska-hartia -vaivojen korjaaminen sekä kehon vapauttaminen yleisestä kireydestä ja jännityksestä. Jo yksi käsittelykerta saattaa riittää. Jos en pysty auttamaan, osaan opastaa toisen asiantuntijan pakeille.

Vaivojen kanssa ei kannata jäädä odottelemaan vaan aika kannattaa varata heti helpoiten nettiajanvarauksesta. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai whatsappin kautta 044 9828 777. Nähdään!

Anne Hillenberg
koulutettu hieroja, urheiluhieroja, jäsenkorjaaja, FAF personal trainer